Návrh firemní webové prezentace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem dynamické webové prezentace pro konkrétní podnikatelský subjekt. Práce popisuje teoretická východiska pro tvorbu webových stránek za pomocí HTML, CSS, PHP a MySQL. Vybraný podnik je analyzován a navrženo řešení. Význam práce spočívá ve zkvalitnění propagace podniku na webu při dodržení pravidel přístupnosti a dodržení webových standardů.
This thesis work is regarding the concert design of a dynamic website for a concrete company. This thesis describes the theoretical knowledge for creating websites using HTML, CSS, PHP and MySQL. The chosen company was analyzed and suggested a solution. The purpose of this work is to create a better propagation for the company on the web with observance accessibility rules as well as with the web standards.
Description
Citation
BOČEK, F. Návrh firemní webové prezentace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Jaromír Baštinec, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Otázky oponenta práce – odpovězeno Doc. Baštinec - připomínka k řazení literatury. O jakou společnost se jedná? - odpovězeno Ing. Luhan - V čem vidíte možnou podporu marketingu? - odpovězeno Ing. Doskočil - Z čeho usuzujete, že stránky jsou dle přání zadavatele? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO