Studie procesu manipulace se zavazadlem v prostředí letiště

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Predmetom tejto bakalárskej práce je vytvorenie prehľadu požiadaviek na navrhnutie systému pre manipuláciu s batožinou. Popísanie manipulačnej techniky používanej k preprave, nakladaniu a triedeniu v kusovej preprave. Zhrnutie požiadaviek na bezpečnosť pri obsluhovaní dopravníkov a vytvorenie vhodného pracovného prostredia. Cieľom je vytvoriť ucelený, skompletizovaný systém manipulácie s batožinou.
The purpose of this bachelor thesis is to create an overview of requirements to design baggage handling system, to describe a manipulation machinery that is used for transport, loading and sorting of luggage in a specific transportation. The other purpose is to summarize the safety the safety requirements for using of conveyors and create suitable working environment. I try to create complete system of baggage handling.
Description
Citation
KAŠPAR, P. Studie procesu manipulace se zavazadlem v prostředí letiště [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (předseda) doc. Ing. Jan Červinka, CSc. (místopředseda) Ing. Přemysl Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Kašpárek, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Jírů (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO