Jedna práce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Tématem bakalářské práce Jedna práce je navození obhajoby v rámci mé bakalářské obhajoby. Zorganizoval jsem a předkládám jako svou bakalářskou práci následující: Václav Stratil na sebe vzal roli studenta a obhajuje svoji jednu kresbu, která je nainstalovaná během obhajoby. Svou obhajobu napsal písemně a ta je k dispozici v rámci mé bakalářské práce. Vedoucí práce studenta Václava Stratila je Jiří Ptáček, který napsal posudek vedoucího práce pro Václava Stratila. Já – Vojtěch Maša – jsem oponentem Václava Stratila a napsal jsem mu oponentský posudek.
The topic of this thesis is to induce situation of the thesis defense in a context of the defense of my bachelor thesis. I organize and present as my bachelor thesis the following: Vaclav Stratil took on the role of student and he defends his drawing which is installed during the defense. His written defense writing is available as a part of my thesis. The supervisor of (student) Stratil is Jiří Ptáček, who wrote an opinion of the supervisor for Stratil. I (Vojtěch Maša) am Stratil's opponent and I wrote an oponent's opinion for Stratil.
Description
Citation
MAŠA, V. Jedna práce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - konceptuální tendence
Comittee
akad. soch. Martin Zet (předseda) doc. Mgr.A Lenka Klodová, Ph.D. (člen) MgA. Tomáš Hrůza (člen) prof. akad. soch. Tomáš Ruller (člen) doc. Václav Stratil, Prom. Ped. (člen) doc. MgA. Barbora Klímová, ArtD. (člen) doc. MgA. Filip Cenek (člen) MgA. Karolína Kohoutková (člen) doc. Mgr. Irena Armutidisová (člen) MgA. Jennifer Helia De Felice, Ph.D. (člen) doc. MgA. František Kowolowski (člen) doc. akad. malíř Margita Titlová (člen) Mgr. Rostislav Koryčánek (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO