Kartotéka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
K nahlédnutí nabízím svůj vztah a city k předmětům, které vlastním. Jedná se o určitou formu autoportrétu. Z důvodu své závislosti na svém majetku jsem vytvořila jakousi zálohu dat, kartotéku. Veškeré předměty v mém vlastnictví jsou tužkou kresebně zaznamenány ve velikosti 1:1 s přesným popisem daného objektu a jeho osobitého příběhu.
I offer you to see my relationship and feelings for the objects that you own. This is a form of a self-portrait. Because of my dependence on my property, I created a kind of data backup, file cabinet. All items are drawed with pencil in size 1:1 with description of the object and its distinctive story.
Description
Citation
RŮŽIČKOVÁ, P. Kartotéka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design
Comittee
akad. soch. Martin Zet (předseda) doc. Mgr.A Lenka Klodová, Ph.D. (člen) MgA. Tomáš Hrůza (člen) prof. akad. soch. Tomáš Ruller (člen) doc. Václav Stratil, Prom. Ped. (člen) doc. MgA. Barbora Klímová, ArtD. (člen) doc. MgA. Filip Cenek (člen) MgA. Karolína Kohoutková (člen) doc. Mgr. Irena Armutidisová (člen) MgA. Jennifer Helia De Felice, Ph.D. (člen) doc. Mgr. František Kowolowski (člen) doc. akad. malíř Margita Titlová (člen) Mgr. Rostislav Koryčánek (člen)
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO