Vizuální styl kanoistických závodů v Týně nad Vltavou

Abstract
Zaměřila jsem se na výtvarné řešení informačních a propagačních materiálů kanoistického světového poháru v maratonu v Týně nad Vltavou. Soustředila jsem se zejména na nedostatky stávajícího vizuálního stylu a navrhla nová řešení. Stěžejní je návrh nového loga a jeho modifikací, které se bude dát používat v lehké obměně i v příštích ročnících. Výtvarné motivy vychází z konkrétních předmětů, materiálů a jevů (struktura lamina, pohyb pádla) jsou zjednodušené téměř do abstraktních forem.
I focused on design of information and promotional materials of Canoe Marathon World in Tyn nad Vltavou. I concentrated mainly on the failures of the current visual style and proposed new solutions. The key is to design a new logo and its modifications, which will be put to use in a slight variation in the coming years. Art themes based on specific objects, materials and phenomena (lamina structure, paddles, movement) are simplified into almost abstract forms.
Description
Citation
ŠAFÁŘOVÁ, G. Vizuální styl kanoistických závodů v Týně nad Vltavou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - grafický design
Comittee
akad. soch. Zdeněk Zdařil (předseda) MgA. Markéta Hanzalová (člen) MgA. Matěj Říčný (člen) doc. MgA. Mikuláš Macháček (člen) Mgr. Art. Žaneta Kögler (člen) PhDr. Pavel Ondračka (člen) Prof. akad. soch. František Burian (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO