Komplexní simulační model vibračního generátoru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce se zabývá analýzou současného vývoje v oblasti energy harvesting projektů v leteckém průmyslu a v oblasti vibračních generátorů. Dále se soustředí na vytvoření komplexního simulačního modelu vibračního generátoru. Řeší se zde modelování magnetického pole generátoru a propojení tohoto modelu s mechanickým a elektronickým modelem.
This work is focusing on analysis of current development in energy harvesting projects in aerospace industry field, and on analysis of current development in vibration generator field. It is also concentrating on establishment of a complex simulation model of vibration generator. It deals with modeling of magnetic field of generator and its cross connection with a mechanic and an electronic model.
Description
Citation
HARAPÁT, J. Komplexní simulační model vibračního generátoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mechatronika
Comittee
doc. Ing. Robert Grepl, Ph.D. (předseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Čestmír Ondrůšek, CSc. (člen) Ing. Bohumil Král, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Krejsa, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Kriššák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Po prezentaci diplomové práce byly přečteny posudky oponenta a vedoucího práce. Student odpověděl pohotově na otázky oponenta. V obecné diskuzi k tématu diplomové práci odpověděl na tři dotazy členů komise. Komise se pozastavila nad prezentovaným simulačním schématem a vyjádřila mírné pochybnosti nad jeho správností. Celé vystoupení pak hodnotila jako dobré.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO