Vlastní značka papírenských výrobků

Abstract
Ve své bakalářské práci jsem se věnovala tvorbě vlastní papírenské značky s názvem Papíři. Jedná se o malé experimentální papírnictví, které vzniká jako alternativa k běžné papírenské produkci. Na poli knižní vazby se snažím o inovaci v různých typech knižní vazby. Aby se zachovala vysoká kvalita výrobků, jsou vyráběny částečně ručně v menším nákladu z kvalitních materiálů a jsou na nich užity moje vlastní knihvazačské postupy. Součástí bakalářské práce je vytvoření vizuálního stylu značky Papíři, návrh loga, webových stránek s internetovým obchodem, ukázky produktů a propagační kanály.
In this bachelor’s thesis I am mainly concerned with creating of my own paper-making trade mark under the label of Papíři. It is intended as a small scale experimental stationery as an alternative to common paper production. In the field of book binding I strive for innovation in different types of binding. With respect to maintain the high quality level of products, I prefer the handmade style and a small number of copies made of good materials with the use of my own binding techniques. The part of my bachelor thesis is also devoted to designing of visual style of Papíři label, logotype, website layout with online store, examples of products and proposal of promotion channels.
Description
Citation
HIKADOVÁ, K. Vlastní značka papírenských výrobků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - grafický design
Comittee
akad. soch. Zdeněk Zdařil (předseda) MgA. Markéta Hanzalová (člen) MgA. Matěj Říčný (člen) doc. MgA. Mikuláš Macháček (člen) Mgr. Art. Žaneta Kögler (člen) PhDr. Pavel Ondračka (člen) Prof. akad. soch. František Burian (člen)
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO