Manipulační vozík pro manipulaci s velkonábalem o nosnosti 1500 kg

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce pojednává o konstrukčním návrhu jednoduchého manipulačního vozíku pro snadné vyjmutí velkonábalu o hmotnosti 1500 kg z navíječky linky a odsunutí mimo linku. Cílem je navržení jednoduché konstrukce vozíku včetně návrhu možného řešení zdvihu. Jedná se o její navržení včetně zpracování důležitých pevnostních výpočtů konstrukce a zdvihových částí. Dále nedílnou součástí díla je výkresová dokumentace.
The thesis discusses a constructional project of a simple handling truck for an easy taking out of a cone with the product of load capacity of 1500 kg from the line winder and removing it from the line. The aim is to propose a simple construction of the truck including a suggestion of a possible solution of the lift. It deals with its design including processing of important strength construction calculations and lifting parts. There is also a significant part of the work which includes the drawing documentation.
Description
Citation
GAVENDA, J. Manipulační vozík pro manipulaci s velkonábalem o nosnosti 1500 kg [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automobilní a dopravní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (předseda) doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Břetislav Mynář, CSc. (člen) Ing. Miroslav Jírů (člen)
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO