Svařování korozivzdorných ocelí v potravinářském průmyslu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Práce, vytvořená v rámci bakalářského studia, se zabývá technologií svařování potravinářských nádob, konkrétně CTK. Jsou zde uvedeny některé technologie s jejich výhodami, nevýhodami a specifikacemi při svařování nerezových ocelí. U vybraného CTK je uveden postup výroby, v rámci experimentu byly vytvořeny svary, které se hodnotili a WPS.
The work, created in the bachelor degree, is engaged in welding technology food containers, namely CTK. There are some technologies with their advantages, disadvantages and specifications for welding stainless steels. The selected CTK is given manufacturing process, in the experiment were created welds, which are evaluated and WPS.
Description
Citation
STANĚK, V. Svařování korozivzdorných ocelí v potravinářském průmyslu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Heinz Neumann, CSc. (předseda) doc. Ing. Ladislav Daněk, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Jaroslav Purmenský, DrSc. (člen) Ing. Vladimír Kudělka, Ph.D. (člen) Ing. Evžen Vyplašil, CSc. (člen) doc. RNDr. Libor Mrňa, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Posluchač seznámil zkušební komisi státní závěrečné zkoušky s cílem, experimentem a výsledky bakalářské práce. Zodpověděl otázky recenzenta. V rámci obhajoby bakalářské práce zodpověděl následující otázky komise: - Byla použita výrobková norma pro tlakové nádoby? - Jaké jsou kategorie výrobků tlakových nábob? - Byl kořen svaru broušen? - Lze použít svařování svazkem elektronů na vyráběnou nádobu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO