Mezinárodní daňové plánování a optimalizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na mezinárodní daňové plánování a daňovou optimalizaci. Diplomová práce specifikuje, co je mezinárodní daňové plánování a poukazuje na jeho důležitost v dnešní době. Na základě získaných teoretických poznatků sumarizuje diplomová práce klíčové faktory, které by měly podnikatelské subjekty v rámci mezinárodního daňového plánování a optimalizace brát v potaz. Závěrem diplomová práce uvádí návrh postupu realizace procesu mezinárodního daňového plánování a to i na konkrétním případě.
The diploma thesis focused on international tax planning and tax optimization. The diploma thesis specifies what is an international tax planning and underlines its importance in these days. On theoretical knowlege the diploma thesis summarizes key factors that should entrepreneurs in international tax planning and optimization to take into account. End of the thesis presents proposal the progress of the process of international tax planning and also on the particular case.
Description
Citation
KOPECKÁ, J. Mezinárodní daňové plánování a optimalizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Iva Živělová, CSc. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
Otázky oponentky diplomové práce, viz příloha. Zodpovězeno. 1) Ing. Hanušová: K čemu fakt, že nepřímé daně v rámci EU nejsou harmonizovány? Zodpovězeno. 2) Prof. Živělová: V rámci smluv o zamezení dvojího zdanění, je možné, aby přijem dosažený na území daného státu nebyl v tomto státě zdaněn? Zodpovězeno. 3) Doc. Beneš: Diskuze k specifikům příjemce návrhovaného řešení. Zodpovězeno. 4) Prof. Živělová: Formální připomínky k práci. Připomínka přijata.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO