Návrh rozvoje podnikatelského plánu TK Orel Telnice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem bakalářské práce bylo navrhnout rozvoj podnikatelského plánu pro TK Orel Telnice. Práce obsahuje analýzu stávajícího stavu a z ní vyplývající návrhy řešení na jeho zlepšení a rozvoj. Zahrnuje plán a postupné kroky sestavení rozvinutého business plánu, který by měl zajistit větší ziskovost a propagaci tanečního klubu.
The main aim of this thesis was to propose a new business plan for TK Orel Telnice. The work contains an analysis of the current situation and the resulting suggestions for its improvement and development. Includes schedule and gradual steps build a developed business plan, which should provide higher profitability and promotion of dance club.
Description
Citation
ZÁMEČNÍKOVÁ, K. Návrh rozvoje podnikatelského plánu TK Orel Telnice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Mgr. Vladimír Šefl (člen) Ing. Petr Kutěj (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
otázky vedoucí: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Ing. Kutěj: V příjmové části rozpočtu jsou především členské příspěvky členů. Kolik má nyní klub členů? Proč příspěvky v roce 2014 rostou? Kolik členů přibude v roce 2014? V případě, že plánovaný počet nových členů nebude shodný s plánem? - odpovězeno Ing. Svirák Jr.: Jaká je právní forma klubu? Jaká je hlavní činnosti občanského sdružení? Jak na občanské sdružení můžete mít podnikatelský plán? Na komerční činnosti budete mít podnikatelské opravnění? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO