Informační strategie firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem informační strategie pro malou firmu. Nejprve je provedena analýza firmy, její strategie a analýza současného stavu informačních systémů a informačních technologií. Na základě této analýzy je formulována informační strategie, která navrhuje změny v několika oblastech. Tyto změny by měly přispět k dosažení stanovených cílů firmy, především se jedná o výběr a zavedení nového informačního systému.
This master’s thesis is focused on a corporate information strategy. Firstly, it analyzes the company, its strategy and the current state of information systems and information technologies. Based on this analysis an information strategy is formulated. This information strategy proposes actions in several areas, which should contribute to achieve the objectives of the company. The main focus is on a new information system selection and implementation.
Description
Citation
CHMELKA, M. Informační strategie firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
Doc. Kropáč: Jak ve firmě funguje komunikace. Je efektivní? Ing. Kučerová: Jak byste kvanitifikoval přínosy? Ing. Neuwirth: Jaké byly v práci použity metriky?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO