Studie průběhu zakázky podnikem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V mé bakalářské práci se budu zabývat průběhem zakázky vybraným podnikem. Spolupracoval jsem se společností Touax s.r.o., která mi poskytla veškeré potřebné informace a podklady, díky kterým jsem byl schopen analyzovat a popsat současný stav průběhu zakázky. Na základě současného stavu jsem představil návrh, který vede ke zlepšení samotného průběhu.
In my bachelor thesis i deal with order processing through enterprise. I cooperated with company Touax s.r.o. This company provided me all materials and informations required for analysing and describing current state of order processing. Based on the reusults, i made a new proposal that will lead to improvements in order proces.
Description
Citation
ELŠÍK, T. Studie průběhu zakázky podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Jan Roubal (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Otázky oponenta diplomové práce: ODPOVĚZENO Otázka: Ing. Jan Roubal - Jak celkově probíhá navrhovaný proces? Kde vznikájí příčiny Vámi uvedených problémů? ODPOVĚZENO Otázka: Ing. Vladimíra Kučerová, Ph.D. - Proč jste ve své práci použil SLEPT a Porterovu analýzu a jak jste závěry využil v návrzích? Proč jste provedel SWOT analýzu firmy a ne procesu? ODPOVĚZENO Otázka: Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - Na základě čeho byla stanovena jednotlivá kritéria a váhy Vámi navrhovaného řešení? Uvažoval jste o jednoduším provedení pro zákazníky kvůli získání zpětné vazby? ODPOVĚZENO Otázka: Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D. - Jaký typ diagramu byl použit na stránce 40 a 41? ODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO