Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Toto téma práce jsem si zvolil, jelikož jsem v organizaci Divadlo Husa na provázku byl zaměstnán jako správce počítačové sítě. Tento návrh by mohl eliminovat problémy, kterým jsem denně čelil a rovněž by mohl přinést nové příjemné funkce do celé počítačové infrastruktury. V teoretické části této práce se budu zabývat problematikou informačních systémů a jejich analýz. V praktické části za pomocí analýzy HOS 8 zhodnotím stávající informační systém a představím varianty změn které by mohly být realizovány. V závěrečné části práce bude zahrnuta i finanční kalkulace navrhovaných změn.
I have chosen this topic of my paper, because I have been working in Divadlo Husa na provázku as a network administrator. The every day problems I have been contending with should be eliminated by this project as well as it can bring some new pleasant function in whole computer infrastructure. In theoretical part of my paper I will engage in information systems in general and it’s analyse. In a practical part of my paper I will use HOS 8 analyse for evaluation of current IS. After this analyse some variation of improvement will be introduced. In final part of this paper will be the financial calculation of suggested solutions included.
Description
Citation
TRUHLÁŘ, P. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
Na otázky oponenta a vedoucího bylo zodpovězeno. doc. Koch: Jaký je rozdíl mezi archivací a zálohováním. doc. Kropáč: Jak byla v práci využita statistika, získání dat? Ing. Kučerová. Definujte cíl práce?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO