Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského záměru na založení relaxačního zařízení. Práce se skládá z části teoretické, analytické a návrhové. Teoretická část obsahuje poznatky, které jsou aplikovány v další části práce. Analytická část je zaměřená na současné a budoucí aspekty okolí podniku a podnikatelského prostředí. V části vlastního návrhu řešení je zpracován podnikatelský záměr, který obsahuje návrhy obchodního, marketingového, organizačního a finančního plánu.
This diploma's thesis deals with a proposal of the business plan for setting up a relaxing facitity. The work is composed of theoretical, analytical and proposal parts. The theoretical part includes the knowledge which is applied in the rest of the work. The analytical part is aimed at a present-day and future enterprise environment. The proposal part includes the business plan which includes trading, marketing, organisational and financial plan proposals.
Description
Citation
ONDROUŠKOVÁ, J. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Eva Rousová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
otázky oponenta: odpovězeno otázky vedoucího: odpovězeno ot.1) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA Specifikace podniku z hlediska vlastního kapitálu Odpovězeno ot.2) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. Specifikace uvedené smlouvy o nájemmu prostor Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO