Hodnocení finančního zdraví vybraného podniku a návrhy na jeho zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce „Hodnocení finančního zdraví vybraného podniku” je finanční analýza právě vybraného podniku. Práce je rozdělena na teoretickou a na praktickou část. V teoretické části jsou popsány jednotlivé metody finanční analýzy. V praktické části jsem se zaměřil na konkrétní podnik a to Art Lighting Production s. r. o., na který jsem aplikoval metodiku finanční analýzy. V závěru práce je vyhodnoceno finanční zdraví a efektivnost podniku s následnými návrhy k opatření nebo ke zlepšení situace v podniku.
The subject of my beschelor’s work „Evalutation of the financial health of the selected company“ is the financial analysis of this particular company. The work is divided into theoretical and practical parts. The theoretical part describes the different methods of financial anylysis. In the practical part I focused on specific company, Art Lighting Production, Ltd., to which I have applied the methodology of financial analysis. In conclusion, I evaluated the financial health and efficiency of the company, with subsequent proposals for measures to be taken to improve the situation in the company.
Description
Citation
LATTENBERG, J. Hodnocení finančního zdraví vybraného podniku a návrhy na jeho zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (místopředseda) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Otázky vedoucí bakalářské práce - odpověl. Oponent nepoložil v posudku otázky. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D.: Jak jste provedl porovnání nákladů na factoring a na financování úvěrem? - odpověděl částečně. Doc. Ing. Jan Klíma, CSc.: Jak jste zjistil celkovou situaci podniku při využití velkého množství ukazetelů, které máte v práci uvedeny? - odpověděl částečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO