Ovládání programovatelného analogového obvodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem ovládacího softwaru pro programovatelný analogový obvod nastavitelný prostřednictvím počítače přes sériové rozhraní a to jak pro počítač, tak pro programovací mikrokontrolér. Dále se zabývá analýzou vnitřní struktury programovatelného analogového obvodu, na kterou je dále ovládání navrženo, návrhem desky plošného spoje pro výsledné programovací a zkušební zařízení a měřením základních parametrů obvodu (přenosové a fázové frekvenční charakteristiky dílčích částí i celků).
This work deals with the design of the control software for the programmable analog circuit adjustable by means of a computer via the serial interface for the computer, as well as for programming the microcontroller. In addition, analyses the internal structure of programmable analog circuit on which it is proposed to further control, design of printed circuit boards for final programming and test equipment and measurement of the basic parameters of the circuit (transmission and phase frequency characteristics of parts and units).
Description
Citation
SOBOTKA, J. Ovládání programovatelného analogového obvodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Ivo Lattenberg, Ph.D. (předseda) Ing. David Kubánek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen) Ing. Michal Trzos, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslav Křivánek, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Vrána, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO