Podnikatelský záměr - obchod s pánskou módou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem diplomové práce je návrh podnikatelského záměru na založení obchodu s prodejem klasické pánské módy. Samotná práce je rozdělena do třech částí. První část je věnována teoretickým východiskům spojeným s podnikatelským záměrem, druhá část se věnuje důkladné analýze a třetí, praktická část, aplikuje teoretické a analytické poznatky za účelem vytvoření reálného a životaschopného podnikatelského plánu.
The thesis contains a draft business plan for the establishment of trade with the sale of classic men's fashion. The work is divided into three parts. The first part is devoted to theoretical solutions connected with the business plan, the second part is devoted to a thorough analysis and a third, practical part, apply theoretical and analytical knowledge in order to create a real and viable business plan.
Description
Citation
BENEŠ, O. Podnikatelský záměr - obchod s pánskou módou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Eva Rousová, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno otázka: Ing. Eva Rousová, Ph.D.: Počítá business plán se zásobami? S jakými a v jaké výši? odpovězeno otázka: doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D.: Specifikace příležitosti "Zájem o pánskou módu". odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO