Porovnání cen venkovních úprav na pozemku ve funkčním celku s rodinným domem stanovených nákladovým způsobem a zjednodušeným způsobem v obci do 1000 obyvatel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na porovnání cen venkovních úprav na pozemku ve funkčním celku s rodinným domem stanovených nákladovým způsobem a zjednodušeným způsobem v obci do 1000 obyvatel. V teoretické části se zabývá vysvětlením základních pojmů běžně užívaných při oceňování nemovitosti typu rodinný dům a venkovní úprava a popisuje metody a postup jejich oceňování. Praktická část diplomové práce je zaměřena na ocenění venkovních úprav, které tvoří příslušenství rodinného domu, nákladovým a zjednodušeným způsobem a na jejich následné srovnání.
This diploma thesis deals with the comparing prices of external work on an estate in detached house as a whole functional complex set by cost method to prices of simplified method situated in a village with no more than 1000 inhabitants. The theoretical part is concerned with explanation of basic terms commonly used in evaluation real estate such as a detached house or external work. This part also describes methods and technique used during the valuation. The practical part of my diploma thesis is focused on the valuation of the external work what make accessories of a detached house, by the cost and simplified method and their subsequent comparison.
Description
Citation
SVOBODA, P. Porovnání cen venkovních úprav na pozemku ve funkčním celku s rodinným domem stanovených nákladovým způsobem a zjednodušeným způsobem v obci do 1000 obyvatel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Miloslav Novotný, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Bronislav Žáček (člen)
Date of acceptance
2012-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO