Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na výběr podniku, pro který je vypracována finanční analýza. Vybraným podnikem je společnost Pleas, a.s., která byla analyzována v letech 2008 až 2012. Na základě provedené analýzy jsou nalezena slabá místa ve finanční situaci, pro která jsou navržena doporučení, která mají zlepšit finanční zdraví společnosti.
This diploma thesis is covering a task of conducting a financial analysis for a certain company. The company which has been chosen is Pleas a.s. and the analysis has been elaborated for a period of time between years 2008 and 2012. The outcome of the theses is to provide some solutions and recommendations to eliminate or decrease the limiting financial factors which have been discovered while analyzing the company. All the findings will enhance financial health of the company Pleas a.s.
Description
Citation
KUTIŠ, P. Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-05
Defence
1) Otázka vedoucího: Odpovězeno 2) Otázka oponenta: Odpovězeno Ing. Kučerová 3) Co podnik přesně dělá? Odpovězeno 4) Kdo jsou hlavní dodavatelé? Odpovězeno 5) Jak hodnotíte situaci podniku? Odpovězeno 6) Rizika, kterým podnik čelí? Odpovězeno Ing. Veselý 7) V jakém oboru se uplatňuje Just in Time? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO