Návrh zlepšení řízení procesu výroby potravin

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na oblast řízení výroby ve společnosti XY, a.s. V první části, jsou uvedené teoretické znalosti potřebné pro pochopení řešené problematiky a zpracování diplomové práce. Ve druhé části je provedena analýza procesů společnosti. Na základě identifikovaných problémů je v návrhové časti páce zpracovaná metodika jejich odstranění.
The thesis is focused on the production management company XY. In the first part, there is the theoretical knowledge required for the understanding of this problem and diploma thesis. In the second part there is the analysis of company processes. Based on the identified problems the methodology of improvement is designed in this section.
Description
Citation
KOSHILKA, S. Návrh zlepšení řízení procesu výroby potravin [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-05
Defence
Komise 1) Ing.Luňáček - v kolika četnostech měření probíhala? Funkčnost teoretického modelu. Je to náhodný výběr? Podmínky náhodného výběru? Zodpovězeno 2) prof.Dohnal - Metoda Monte Carlo. Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO