Uplatnění marketingu v řízení sportovního klubu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na problematiku marketingového řízení vybraného golfového klubu – občanského sdružení. Jedná se o analýzu současného stavu využití marketingu v řízení golfového klubu a nalezení vhodných způsobů nápravných řešení v dané oblasti, která povedou k naplnění poslání klubu a zajistí rozvoj a fungování golfového klubu. Diplomová práce je rozdělena do čtyř hlavních částí. V první části jsou vymezeny cíle a metody práce. V druhé části se zmiňuji o teoretických poznatcích, které jsou základem pro další části práce. V třetí části se následně zaměřuji na analýzu sdružení a jeho okolí. V poslední části jsou uvedeny konkrétní návrhy marketingových činností klubu vedoucí k dosažení stanovených cílů.
This master´s thesis is focused on marketing management of a selected Golf Club - civic association. The main subject matter is an analysis of current marketing utilization in management of the Golf Club and to find appropriate ways of corrective solving in this field, which will lead to attain the role of the club and ensure development and operation of the Golf Club. The thesis is divided into four main parts. The first part defines the goals and methods of the work. The second part is focused on theoretical foundations, which are the basis for the next section. The third part focuses on analysis of the association and its surroundings. The last part contains the specific proposals of marketing activities of the Golf Club for achieving the set objectives.
Description
Citation
JANOŠÍK, V. Uplatnění marketingu v řízení sportovního klubu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
otázka vedoucího práce - odpovězeno otázka oponenta - odpovězeno Ing. Schüller - str. 133 tabulka návrhů - přehlednost - odpovězeno Ing. Zich - Jak vnímáte produkt organizace? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO