Logger impulzů z Wattmetru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Většina elektronických wattmetrů obsahuje výstup pro zpracovávání informací o spotřebě pro další zařízení. Cílem této semestrální práce je vytvořit vhodné zařízení ke čtení výstupu z wattmetru, ukládat tyto informace na přenosné médium a svými rozměry možnost integrace do pojistkové skříně. Mimo jiné bude sledovat a zaznamenávat režim levnější elektřiny, nazývaný jako noční režim.
Most electronic wattmeter contains output for processing information on the con- sumption of other devices. The aim of this semestral project is to create a suitable device for reading output from power meter, store this information on the removable medium in size and ability to integrate into the distribution cabinet. Among other things, will monitor and record mode cheaper electricity, known as night mode.)
Description
Citation
SEVERA, P. Logger impulzů z Wattmetru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
doc. Ing. Petr Bača, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Jirák, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Adámek, Ph.D. (člen) Ing. Karel Pospíšil (člen) doc. Ing. Marie Sedlaříková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky u obhajoby: Co bude dalším postupem práce? Proč byl zvolem použitý mikrokontrolér? Zdá se vám volba sedmisegmentového displeje jako ideální volba? Byla testována funkčnost zařízení v delším obdobý? Kde bude uplatnění vyvinutého zařízení? Komerčně zakoupení wattmetr nemá možnosti měřit stejné parametry vašeho zařízení? Dá se rozlišit denní a noční spotřeba?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO