Podnikatelský plán - výstavba sportovního zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vypracováním projektu sloužícímu ke zhodnocení sportovního zařízení s označením Zip-Line. Tento projekt má sloužit jako podklad k co možná nejobjektivnějšímu posouzení celé atrakce jak z hlediska ekonomických aspektů, tak i z hlediska realizovatelnosti celého projektu.
This bachelor´s thesis is engaged in to make out a projekt for managing new adrenaline attraction called Zip-Line. This projekt is made as a document for the most objective evaluation of economical aspects and the question of feasibility.
Description
Citation
TERŠL, M. Podnikatelský plán - výstavba sportovního zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) Ing. Václav Mačát (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2013-06-14
Defence
Otázky oponenta bakalářské práce: ODPOVĚZENO ČÁSTEČNĚ Otázka: doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA - Čeho se týká studie proveditelnosti ve Vašem případě? ODPOVĚZENO Otázka: Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D. - Kde v práci je naplněn cíl práce? ODPOVĚZENO ČÁSTEČNĚ Otázka: Ing. Kristína Estélyiová, Ph.D. - Kdy jste přišel na to, že daný projekt je nerealizovatelný? ODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO