Návrh internetových stránek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce pojednává o návrhu internetových stránek pro již existující firmu za účelem zviditelnění se na trhu a následnou expanzi na zahraniční trhy. Práce se zabývá po obsahové stránce postupy, které dávají formu celé internetové prezentaci, jmenovitě návrh grafického designu, programování, optimalizace pro vyhledávače a umístění stránek na internet. V závěru práce je k nalezení finanční zhodnocení celého projektu spolu s náklady a očekávanými přínosy.
The bachelor thesis deals with web design for an existing company to increase the visibility on the market and subsequent expansion into foreign markets. The work deals with the content of the procedures that give form to the whole Internet presentation, namely graphic design, programming, search engine optimization and placement of the pages on the internet. The conclusion brings a financial assessment of the project together with the costs and expected benefits.
Description
Citation
UJČÍK, J. Návrh internetových stránek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Sedlák: Standardy při tvorbě internetových stránek. Hodnocení: odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO