Zřízení a provoz fitness centra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je vytvořit podnikatelský záměr na zřízení a provoz fitness centra. První část práce je zaměřena na teorii této problematiky. V praktické části tyto poznatky budou aplikovány do reálného podnikatelského plánu a hlavním cílem je vypracovat návrh na jeho založení a vedení.
The subject of this bachelor´s thesis is to develop a business plan for the establishment and operation of the fitness center. The first part focuses on the theory of this issue. In the practical part, these findings are applied to a real business plan and the main goal is to develop a proposal for the establishment and management.
Description
Citation
JANOVÁ, L. Zřízení a provoz fitness centra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (předseda) doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Otázky vedoucího Odpovězeno Otázky oponenta Odpovězeno Ing. Novák Průzkum zákazníků z pohledu nabízených služeb. Rozhodovací faktor pro výběr z daných služeb. Slevové portály. Odpovězeno Ing. Luhan Počet respondentů. Tvorba webových stránek a jejich financování. Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO