Tester pro výstupní kontrolu spouštěče splachování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se teroreticky zabývá základními funkcemi optických senzorů pro sanitární elektroniku a jejich sledovanými parametry. Na základě teoretických poznatků bylo úkolem navrhnout poloautomatické měřící pracoviště pro měření těchto senzorů.
This thessis teoreticaly deals with basic functions of optic based sensors for sanitary electronic and parameteres whitch are necessary to measure. Then the aim of this project is development of machine for automatic measurment.
Description
Citation
AMBROŽ, J. Tester pro výstupní kontrolu spouštěče splachování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Jaromír Brzobohatý, CSc. (předseda) doc. Ing. Lukáš Fujcik, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jaromír Hubálek, Ph.D. (člen) Ing. Břetislav Mikel, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Zatloukal (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Komise byla seznámena s bakalářskou prací s názvem: "Tester pro výstupní kontrolu spouštěče splachování". Student následně odpověděl na otázky: 1)Jak je uloženo přístupové heslo v obslužném programu pro počítač? 2)Jakým způsobem funguje ochrana proti přepolóvání napájecího napětí? 3)Proč bylo použito sériové rozhraní?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO