Marketingové řízení firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práca sa zameriava na analyzovanie marketingového riadenia firmy Diplomat Dental s.r.o. Cieľom práce je analyzovanie uplatnenia marketingového riadenia vo firme a vzhľadom na zistené skutočnosti navrhnúť riešenia, ktoré povedú k zvýšeniu marketingových aktivít a celkového chodu firmy. Spoločnosť je analyzovaná z vnútorného a vonkajšieho prostredia prostredníctvom marketingový analýz ako je marketingový mix, SLEPT analýza, hodnotový reťazec, SWOT analýza a iné.
This master thesis focuses on analyzing the marketing management company Diplomat Dental Ltd. The aim of this work is to analyze the application of marketing management in the company and considering the facts suggest solutions that will lead to an increase in marketing activities and the total company running. The company is analysed from the internal and external aspect through marketing analyses as marketing mix, value chain analysis, SWOT analysis, SLEPT analysis and others.
Description
Citation
HOJSTRIČOVÁ, I. Marketingové řízení firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) Ing. Lenka Černohorská, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Dostálová (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
prof. Dohnal: Proč se ta firma jmenuje "Diplomat"? Není ten název trošku zavádějící? Dělá to při marketingu problémy? Proč si majitelé zvolili tento název firmy? - odpovězeno Ing. Dostálová: Byly by reklamy i v jiném jazyku? V jakém jazyku jsou internetové stránky? - odpovězeno doc. Chalupský: Jaké budou příjmy z marketingové akce, když jste vyčíslila náklady? Jaká je pesimistická verze výpočtu? Dělá si firma analýzy dopadu stránek na zákazníky? - odpovězeno prof. Dohnal: Z jakého hlediska to společnost zkoumá? Jaké použili uživatelé klíčkové slova? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO