Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Moje diplomová práce se bude zabývat podnikatelským záměrem pro založení nového pivovaru. Pro něj bude stanovena ideální strategie, na jejímž základě dojde k prosazení na spotřebitelském trhu. V práci se zaměřím primárně na to, jak lze docílit úspěšného a tím i ekonomicky přínosného pivovaru. Právě především volba vhodné strategie, je základním kamenem předurčující budoucí úspěch či neúspěch projektu na trhu. V práci budu dále informovat o současném stavu problematiky pivovarského odvětví na českém i zahraničním trhu. V praktické části se zaměřím na technické možnosti vybudování pivovaru a bude proveden výpočet investice do technologií a zařízení pivovaru. Dále budou propočítány kalkulace zisků a výdajů, které ovlivní rychlost návratu investice do pivovaru. Dále se zaměřím na podpůrné prodejní nástroje, které dopomohou k úspěšnému startu společnosti. Současně bude navržena optimální varianta webových stránek včetně jejich kalkulace. Bude též proveden sociometrický průzkum, kde získám relevantní podklady pro navrhnutí optimální výrobní strategie budoucího pivovaru.
My master´s thesis will deal with the business plan for a new brewery. For it to be the ideal strategy to entail the enforcement of the consumer market. The thesis will focus primarily on how to achieve a successful and economically beneficial brewery. In particular the choice of an appropriate strategy is the cornerstone of predetermining the future success or failure of the project on the market. In my thesis will also report on the current state of problems brewing on the Czech market and abroad. The practical part will focus on the technical possibilities of building a brewery and the calculation will be made investments in technology and equipment brewery. There will also be calculated in the calculation of profits and expenses which affect the rate of return on investment in the brewery. Furthermore, I will support sales tools which will allow the successful startup company. It will also be designed optimal variant of websites including their calculations. It also made sociometric survey to obtain relevant information for designing optimal strategy for future production brewery.
Description
Citation
ŠTĚRBA, R. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Otázky oponenta diplomové práce – částečně odpovězeno Otázka: Ing. Němcová Struktura nákladů navrhovaného řešení, výše úrokové míry úvěru na investici - částečně odpovězeno Otázka: Ing. Michele Předmět diplomové práce - částečně odpovězeno Otázka: Ing. Mráček Z čeho vyplývá tvrzení, že Češi chtějí pít české pivo; varianty nabízeného produktu a použitá technologie - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO