Návrh informačního systému pro rezervace stolů a donáškovou službu pro moderní restaurace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je návrh systému rezervace stolů v restauraci a systému objednávání donášky jídla. Práce je rozdělena do 5 kapitol. Obsahuje 44 obrázků, 8 tabulek a 1 přílohu. V první kapitole je popsán cíl práce, metody a postupy zpracování. Druhá kapitola je věnována seznámení se s rezervačními a donáškovými systémy, které jsou dostupné na trhu. Ve třetí kapitole je provedena SWOT analýza restaurace La Fiamma v Bratislavě. Ve čtvrté kapitole je navržen a vytvořen systém rezervace stolů v uvedené restauraci a také navržen systém objednávání donášky jídla. V další části je popsán ekonomický přínos zavedení popisovaného systému. Výsledkem řešení této diplomové práce je funkční modul rezervace stolů jako součást webového portálu restaurace La Fiamma.
The aim of this thesis is the proposal of booking a table at a restaurant and ordering food delivery system. The work is divided into 5 chapters. It contains 44 images, 8 tables and 1 appendix. The first chapter describes the objective of the work, methods and processing procedures. In the second chapter is devoted to familiarization with the booking and delivery systems that are available in the market. In the third chapter is done SWOT Analysis for the restaurant La Fiamma in Bratislava. In the fourth chapter is designed and developed the system table reservations at this restaurant and designed the ordering system food delivery as well. The next section describes the economic benefits of implementing the described system. The result of this thesis is the function module table reservations as a part of web portal the restaurant La Fiamma.
Description
Citation
BUMBÁL, L. Návrh informačního systému pro rezervace stolů a donáškovou službu pro moderní restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
Otázky vedoucího a oponenta byly zodpovězeny. Ing. Chlebovský: Do jaké míry Vámi navrhovaný systém potřebuje zaškolení ? otázka byla zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO