Manažerské funkce trenéra ve vybraném sportu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem bakalářské práce je zjistit, zda trenéři v klubu využívají manažerské funkce v trenérské pozici. V práci jsou vymezeny pojmy související s manažerskými nástroji trenéra a jeho stěžejními vlastnostmi. Získané teoretické poznatky jsou v analytické části rozpracovány a zaměřeny na divizní fotbalový klub HFK Třebíč. Na základě uvedené teorie a získaných informací jsou navržena doporučení ke zvýšení kvality trenérské práce.
The goal of this Bachelor´r thesis is to find out, if the coaches are using managerial functions in their coaching role. There are definitions of the terms related to coach´s management tools and their key qualities. The theoretical knowledges that I learnt are applied to divisional football club HFK Trebic. There are suggested recommendations for improving the quality of coach´s work in this thesis.
Description
Citation
CHALUPA, P. Manažerské funkce trenéra ve vybraném sportu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PaedDr. Emil Řepka, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
otázky oponenta: odpovězeno ot.1) doc. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. Jaké jsou náklady na získání požadované kvalifikace? Odpovězeno ot.2) doc. Paedr. Emil Řepka, CSc. Jaké jsou faktory, aby si potomek zvolil fotbal? Odpovězeno ot.3) Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. Nejsou jiné zjištěné komunikační problémy v rámci provedené analýzy? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO