Motivace a postoje zaměstnanců ve sportovní organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku pracovní motivace a postojů k práci zaměstnanců sportovní organizace. Vymezuje základní pojmy a teorie související s procesem motivace. Pro účely práce jsou zvoleny tři sportovní organizace, ve kterých je realizován výzkum formou dotazníkového šetření. Na základě získaných dat je provedena analýza motivů k výkonu a postojů k práci zaměstnanců a následuje navržení vhodných motivačních strategií pro vedoucí pracovníky daných organizací.
Bachelor‘s thesis deals with an issue of employee motivation and attitudes to work in a sport organization. It specifies basic terms and theories connected with the motivation process. For the purpose of the thesis three sport organizations are chosen where a questionnaire survey is conducted. Based on the data obtained the analysis of performance motives and attitudes to work is performed, followed by the design of appropriate motivational strategies for leaders of the organizations.
Description
Citation
ČEPCOVÁ, L. Motivace a postoje zaměstnanců ve sportovní organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
PhDr. Emilie Franková, Ph.D. - Otázka: Mířily některé návrhy směrem k rozšíření seberealiazce instruktorů? ODPOVĚZENO Ing. Pavel Breinek, Ph.D. - Výtka: Cílem práce nemůže být analýza. Otázka: Jak budete měřit zvýšení pracovní motivace zaměstnanců? ODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO