Procesorem řízený záložní zdroj

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem procesorem řízeného záložního zdroje. Cílem je navrhnout zařízení, kterým bude možno dobíjet mnoho druhů mobilních přístrojů s kapacitou baterie do 2Ah. Hlavním řídícím prvkem bude mikroprocesor, který bude zaznamenávat data ze zdroje a ukládat je na SD kartu. Při návrhu zařízení je brán zřetel na přenositelnost a odolnost zařízení. Výsledkem práce je kompletně navržený a vytvořený záložní zdroj, včetně řídícího kódu mikrokontroléru.
This thesis describes the design of a processor controlled small battery backup power supply. The aim is to design a device which can recharge many kinds of mobile devices with a battery capacity up to 2Ah. The main control element is a microprocessor that records operating data of the power supply and stores in onto an SD card. Portability and durability were taken into account during the design. The result is completely designed and build a backup power supply, including program for its microcontroller.
Description
Citation
HOŘÁK, J. Procesorem řízený záložní zdroj [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zdeněk Kolka (předseda) doc. Ing. Martin Slanina, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen) doc. Ing. Milan Chmelař, CSc. (člen) Ing. Jan Šístek, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Petr Páta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO