Analýza vybraného sportovního klubu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce analyzuje fotbalový klub SK Šlapanice. Analýza se zaměřuje zejména na management, marketing, konkurenci, organizační a ekonomickou situaci, ale i na sportovní stránku klubu. V teoretické části práce jsou popsány základní pojmy a analýzy, které budou využity v praktické části. Na základě zjištěných informací a provedených analýz v praktické části budou navržena řešení k lepšímu chodu klubu.
This thesis is devoted to the analysis of the football club SK Šlapanice particular focus on the management, marketing, competition, organizational and economic situation including sports problems in the club. The theoretical part describes the basic concepts and analyzes that will be used in the practical part. Based on the information gathered and analyzes the practical part will be proposed solution to a better run club.
Description
Citation
DOUBRAVA, T. Analýza vybraného sportovního klubu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PaedDr. Emil Řepka, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno ot.1) Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. Jaké jsou konkrétní přístupy v propagaci při využívání sociální sítě Facebook? Jaká je úroveň existující spolupráce se základními školami v okolí? Odpovězeno ot.2) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. Jaká je návštěvnost na jednotlivé zápasy z důvodu využívání reklamních ploch? Odpovězeno ot.3) doc. Paedr. Emil Řepka, CSc. Historie vzniku sportovních klubů v České republice Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO