Podnikatelský záměr na pořádání přípravných kurzů pro talentovou část přijímacího řízení do bakalářského studijního oboru MTK

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je vytvoření přípravných kurzů pro fyzickou část přijímacího řízení na obor management v tělesné kultuře. Zjistit úspěšnost z minulých let, vyhodnotit ji a ze získaných dat vytvořit přípravné kurzy, díky kterým se zvýší úspěšnost na přijímacím řízení, zlepší se připravenost uchazečů a jejich kvalita pro další studium.
The goal of this bachelor's thesis is to set up preparatory courses for the physical part of admission for Management of Physical Culture to research success rates of past years, analyse them and create preparatory courses based on the collected data, due to which the success rate at admission will grow, the readiness of applicants and their quality for following studies will improve.
Description
Citation
VINTRLÍK, T. Podnikatelský záměr na pořádání přípravných kurzů pro talentovou část přijímacího řízení do bakalářského studijního oboru MTK [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) RNDr. Hana Lepková (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Otázky vedoucího práce - částečně zodpovězeno Otázky oponenta práce - částečně zodpovězeno Mgr. Štepán Konečný, Ph.D. Otázka: Smysluplnost podnikatelského záměrů - částečně zodpovězeno RNDr. Hana Lepková Otázka: Časové hledisko přípravního kurzu a jeho zařezení, minimální doba pro osvojení si motorických funkcí - částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO