Financování projektů ze zdrojů EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce pojednává o přípravě projektů financovaných z fondů Evropské unie a pomáhá blíže objasnit danou problematiku. Konkrétně se zabývá operačním programem Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní informace o Evropské unii a přípravě projektu jsou uvedeny v teoretické části. V praktické části je představeno sdružení Rezekvítek a zpracována projektová žádost konkrétního projektu.
This bachelor thesis deals with preparation of projects funded by the European Union. It helps to clarify the issue. Specifically, it introduces a operational program Education for competitiveness. Basic information about the European Union and the preparation of the project are presented in the theoretical part. The practical part is introducing association Rezekvítek and the project application processed a particular project.
Description
Citation
VALÍČEK, T. Financování projektů ze zdrojů EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Průdek (člen) Mgr. Miroslav Penka (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Otázka vedoucího práce: Není kladena Otázka oponenta práce č. 1: Odpovězeno v plném rozsahu Otázka oponenta práce č. 2: Odpovězeno v plném rozsahu JUDr. Svoboda: Co se stane, když se poruší dotační podmínky? Odpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO