Marketingový mix města Slavkov u Brna a jeho okolí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce „Marketingový mix města Slavkov u Brna a jeho okolí“ se zabývá úpravou stávajícího marketingového mixu a navržením turistických produktů destinace, které zvýší cestovní ruch ve Slavkově u Brna a jeho okolí, a které přispějí k rozvoji podnikání. Pro vy-tvoření správného marketingového mixu je potřeba analyzovat současný stav cestovního ru-chu, konkurenci, poptávku a vypracovat SWOT analýzu. Po zhodnocení výsledků přejdeme k sestavení návrhu produktů, které přispějí ke zvýšení cestovního ruchu. V závěru práce je aplikován marketingový mix na jeden z nově navržených produktů.
Bachelor´s thesis „Marketing Mix of Town Austerlitz and the Surrounding Area“ focuses on modification of the current marketing mix of tourism and proposing products for a tourist destination, which would increase tourism in Austerlitz and its surroundings, and which would help to develop business. In order to create the right marketing mix, it is necessary to analyze the present state of tourism, competition, demand and prepare SWOT analysis. After evaluating the results, it is possible to compile proposals for products that will help increase tourism. In the end, the marketing mix will be applied to on of the newly proposed products.
Description
Citation
LUŽOVÁ, V. Marketingový mix města Slavkov u Brna a jeho okolí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (předseda) JUDr. Naděžda Vrbková (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Petr Kutěj (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno. Otázky oponenta: odpovězeno. JUDr. Vrbková: Konkurenceschopnost návrhu. Hodnocení: odpovězeno. doc. Sojka: Finanční problematika návrhu. Hodnocení: odpovězeno. Ing. Polák: Financování dílčího záměru. Hodnocení: odpovězeno. Na str. 81 došlo při zpracování práce k překlepu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO