Návrh marketingového mixu distribútora činelov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Táto diplomová práca slúži ako podklad pri uskutočnení zmien v oblasti marketingového mixu pre spoločnosť BTR Group s.r.o., ktorá sa zameriava na distribúciu ručne vyrábaných činelov z Turecka. Výsledkom práce budú návrhy a odporúčania na zmeny v oblasti marketingového mixu na základe uskutočnených analýz a pozorovaní. Verím, že moje nápady a postrehy pomôžu spoločnosti získať nových zákazníkov, upevniť postavenie na trhu a obchodný úspech.
This diploma thesis serves as a basis for a changes in the marketing mix for company BTR Group Ltd., which focuses on the distribution of handmade cymbals from Turkey. Results of this diploma thesis are suggestions and recommendations for changes in the marketing mix based on analyzes and observations. I believe that my ideas and insights will lead company to acquire a new customers, strengthen market posiotion a business succes.
Description
Citation
DUBNICKÝ, M. Návrh marketingového mixu distribútora činelov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce – odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce – odpovězeno Otázka: Ing. Michele Možnost modifikace navrhovaného řešení při využití v dalších oblastech podnikání společnosti; možnost využití navhrhovaného přístupu a řešení pro dovoz komodit nabízených na mezinárodním trhu; hrozba změny legislativy v zahraničním obchodu - odpovězeno Otázka: Ing. Rajchlová Náklady na propagaci v tisku - odpovězeno Otázka: prof. Jurová Náklady na jednotlivé složky propagace, zacílení propagačních aktivit, diverzifikace podnikatelské činnosti - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO