Návrh komunikačního mixu pro hlavní činnost společnosti Roll&Styl, s. r. o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá podrobným rozborem společnosti s ručením omezeným Roll&Styl, která sídlí na Slovensku. Zaměřuje se především na propagaci firmy a části produktů, které jsou pro podnik nejvýnosnější. Postupným řešením problému prostřednictvím různých nástrojů a analýz dochází v oblasti komunikačního mixu společnosti k odhalování nedostatků. Následuje jejich odstranění a navržení nových komunikačních opatření, které budou pro podnik výhodné.
This bachelor thesis deals with a detailed analysis of a limited liability company Roll&Styl, headquartered in Slovakia. The work concentrates on a promotion of the company itself and a part of their most profitable products. A gradual solution of problems, made via various analyses and tools, reveals insufficiencies in a sphere of a communication mix. This is followed by their elimination and suggestion of new communication arrangements which will be advantageous to the company.
Description
Citation
URBÁNKOVÁ, R. Návrh komunikačního mixu pro hlavní činnost společnosti Roll&Styl, s. r. o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) JUDr. Petra Schillerová (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce: odpovězeno Otázky oponenta bakalářské práce: odpovězeno Prof. Koráb: Připomínka k převzatým schématům. Upřesnění, jak fungují některé procesy v analyzované společnosti.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO