Analýza event marketingu studentské organizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá analýzou marketingové komunikace neziskové organizace se zaměřením na pořádání eventů a s tím související event marketing. Cílem analýzy je připravit podklady pro vytvoření a realizaci nového unikátního eventu, který doplní doprovodný program konkrétního projektu. Práce je rozdělena na část teoretickou, analytickou a návrhovou. Analytická část se zaměřuje na kulturní vyžití ve veřejném prostranství se zaměřením na studenty i širší veřejnost s cílem připravit unikátní event. Na základě této analýzy je navrhnut a začleněn konkrétní event do komunikačního mixu společnosti. Práce taktéž podrobně popisuje realizaci a zpětně hodnotí průběh akce.
This diploma thesis deals with the analysis of the marketing communication in non-profit organization focusing on organizing events and related event marketing. The aim of the analysis is to prepare the groundwork for the creation and implementation of new, unique event that will fill in the accompanying programme of a specific project. The work is divided into three parts: theoretical, analytical and proposal. The analytical part focuses on cultural activities in public spaces with focus on students and the public in order to prepare a unique event. Based on this analysis, the specific event is designed and incorporated into the communication mix of company. The diploma thesis also describes detailed implementation and assesses the whole progress of the event.
Description
Citation
JEŽKOVÁ, M. Analýza event marketingu studentské organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
Otázky oponenta práce - zodpovězeno doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. Otázka: Finanční stránka pořádaných event. akcí a jejich pořádání. Promítnutí nákladů za odvedenou práci v návrhové částí práce. - zodpovězeno Ing. Josef Veselý, Ph.D. Otázka: Vyjasněte, jakým způsobem organizátoři řeší problémy se zisky (zadlužením). - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO