Motivace a stimulace zaměstnanců v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na motivaci a stimulaci pracovníků a zaměstnanců v konkrétní firmě. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou část. První část obsahuje teoretický základ související s tématem motivace a stimulace. V praktické části je uvedeno zhodnocení současné situace ve vybraném podniku a na základně zjištěných výsledků byl zhotoven návrh na zlepšení stávajícího motivačního systému a zvýšení spokojenosti pracovníků.
The thesis focuses on motivation and stimulation of workers and employees in a specific company. The work is divided into two parts, theoretical and practical part. The first part contains theoretical basis related to the topic of motivation and stimulation. In the practical part of the stated evaluation of the current situation in the company and at the base of the results was made a proposal on improving the current motivation system and increase the satisfaction of workers.
Description
Citation
SEDLÁŘ, R. Motivace a stimulace zaměstnanců v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Drahomíra Pavelková, Dr. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Černohorská, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Otázka oponenta DP: odpovězeno Otázka: prof. Ing. Drahomíra Pavelková, Dr. Motivace pracovníků, vyhodnocení motivace Odpovězeno Otázka: doc. Ing. Vojtěch Bartoš Metoda hodnocení spokojenosti zaměstnanců- proč jste nepoužil index spokojenosti zaměstnanců? Odpovězeno s výhradami
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO