Podnikatelský záměr založení nové restaurace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru na založení nové restaurace, která se bude věnovat slovenské, maďarské a české kuchyni. Součástí práce je tvorba modelu na předpověď výnosů a nákladů v příslušném odvětví. Obsahuje také analýzu vnitřního a vnějšího okolí, finanční plán a plán kontinuity podnikání.
The diploma thesis is focused on creating a business plan for establishment a new restaurant that will dedicate itself to serve slovakian, hungarian and czech cuisine. Part of the thesis is to put together sales and costs prediction model in a pertinent subbranch. It also contains internal and external environment analysis, financial and business continuity plan.
Description
Citation
ŠKARDA, J. Podnikatelský záměr založení nové restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Pavel Duspiva, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-02-04
Defence
Otázky vedoucí práce - nejsou Otázky oponenta práce - zodpovězeno Ing. Luňáček - Jaké jsou náklady na brigádníka s DPČ v porovnání s běžným zaměstnancem? - zodpovězeno Ing. Groligová - Chybí vám některé ukazatele - které? - zodpovězeno doc. Šimberová - Jak hodnotíte konkurenci, podle čeho jste ji vybíral? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO