Racionalizace výroby servomotoru v AVEKO

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této práce je racionalizace výrobního postupu základních komponent servomotoru vyráběného firmou AVEKO s.r.o. Na základě rozboru současného stavu a vytipovaných nedostatků byly provedeny návrhy změn ke zvýšení objemu a efektivity výroby. Na základě provedených změn bylo zpracováno ekonomické zhodnocení a celkové vyhodnocení práce.
The aim of this work is to rationalize the production process of the components produced by the actuator AVEKO Ltd. By analyzing the current state of identified weaknesses and proposals for amendments were made to increase volume and production efficiency. The following amendment has been prepared an economic evaluation and overall evaluation of the work.
Description
Citation
POLÁČKOVÁ, K. Racionalizace výroby servomotoru v AVEKO [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
doc. Ing. Josef Chladil, CSc. (předseda) doc. Ing. Anton Humár, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Peter Šugár, CSc. (člen) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Valášek (člen)
Date of acceptance
2011-06-24
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: V čem je speciální servomotor? Jak spočítáte jednotkový strojní čas pro podélné soustružení. Jaký je vztah pro posuvovou rychlost?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO