Korečkový elevátor pro dopravu obilí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce se zabývá konstrukčním návrhem korečkového elevátoru pro dopravu obilí dle zadaných parametrů. V první kapitole je krátkou rešerší uvedena koncepce navrženého řešení. Další kapitoly jsou zaměřeny na funkční výpočet, návrh a kontrolu jednotlivých komponent zařízení. V samotném návrhu jsou zohledněny požadavky pro odstředivé vyprazdňování korečků a smíšený způsob plnění korečků. K práci je přiložena výkresová dokumentace.
The bachelor thesis deals with a construction design of a bucket elevator for grains in accordance to assigned data. In the first chapter, a conception of a proposed solution is introduced. Other chapters focus on a functional calculation, design and checking the individual components of the device. The requirements for centrifugal emptying of buckets and a mixed filling of buckets are taken into account in the design. A drawing documentation is enclosed with the thesis.
Description
Citation
VALOUCH, R. Korečkový elevátor pro dopravu obilí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Kopecký, CSc. (předseda) doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (místopředseda) Ing. Přemysl Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Jírů (člen) Ing. Jaroslav Kašpárek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO