Vybraná specifika DPH pro příspěvkovou organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou daně z přidané hodnoty v příspěvkových organizacích. Východiskem práce jsou legislativní prameny týkající se dané problematiky, především pak zákon č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty. Praktická část diplomové práce se týká konkrétní příspěvkové organizace s názvem Lipka – školské zařízení pro environmentální vzdělávání. Práce má sloužit jako metodický materiál k uplatňování zákona o DPH ve vybrané příspěvkové organizaci.
The Master´s thesis discourse on the problem of value added tax in allowance organizations. The bases of the thesis are legislative sources related to the issues, primarily Act No. 235/2004 Coll., on value added tax. The practical part of the Master´s thesis concerns the particular allowance organisation named Lipka – school facility for environmental education. The thesis intended to be a guidance document on application of the value added tax act.
Description
Citation
KORVASOVÁ, P. Vybraná specifika DPH pro příspěvkovou organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Jitka Kloudová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
Otázky oponenta diplomové opráce: odpovězeno Otázky vedoucího diplomové práce. odpovězeno Prof. Režňáková: Jaký je záběr činnosti zvolené organizace? Nakolik jsou reálné přeshraniční služby navrhované v diplomové práci?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO