Podnikatelský záměr rozvoje firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru rozvoje firmy STROJÍRNA OSLAVANY, spol. s r. o. Popisuje současný stav firmy, na jehož základě je zpracován návrh firemní strategie, která by měl pomoci upevnit pozici firmy na trhu a zajistit její další rozvoj.
This Bachelor’s thesis deals with the creation of the business development plan of company STROJÍRNA OSLAVANY Ltd. It describes the current condition of the company and on the basis of this informations suggests the suggestion of the corporate strategy, which should be helpful to establish the company's position on the market and assure her further development.
Description
Citation
VANĚČEK, M. Podnikatelský záměr rozvoje firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. František Šebek, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Ladislav Žalio (člen) JUDr. Dalibor Vaigert (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
otázky oponenta: odpovězeno Ing. Šebek: Do jaké kategorie tento podnikatelský záměr řadíte? A z jakého důvodu to řadíte do strategické kategorie? Je dostatečné poskládat tento závěr pouze na myšlenkách managementu podniku? Jsou si jistí, že ze strategického hlediska je investice návratná? - odpovězeno Ing. Žalio: Proč je ČPK ve výši 28 až 36 milionů? To je na České podniky dost neobvyklé, zkoumal jste důvod? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO