Vymáhání pohledávek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na vymáhání pohledávek ve společnosti XYZ, a.s.. Práce se zabývá teoretickým vymezením pohledávky, dále jsou srovnávány teoretické poznatky se skutečností. Práce obsahuje návrh na zavedení zvýšení efektivity vymáhání pohledávek a omezení vzniku pohledávek po splatnosti.
The Bachelor’s thesis focuses on debt recovery in the XYZ, a.s. company. The thesis deals with theoretical definition of debt, further are compared theoretical findings with reality. The thesis contains proposal for introduction of the most effective debts recovery and avoid their generation.
Description
Citation
KUCHYŇKOVÁ, T. Vymáhání pohledávek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Vladimír Hibš, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Mgr. Milan Chytil (člen) Ing. Květoslava Plačková (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázky oponenta práce: Viz příloha. Odpovězeno. Ing. Vladimír Hibš, Ph.D., MBA: Dokážete si představit, že by se měl stavbyvedoucí starat o vše, co v práci navrhujete? Není to v nesouladu s rozdělením kompetencí a zodpovědnosti? Jak se společnost staví k soudnímu vymáhání pohledávek? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO