Návrh motivačního systému ve vybrané firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá výzkumem spokojenosti a motivace zaměstnanců ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy související s danou problematikou. V praktické části je zjišťována spokojenost zaměstnanců se stávajícím motivační systémem pomocí analyzování firemních materiálů z pohledu motivační politiky, rozhovorů se zástupci jednotlivých pozic a pomocí dotazování. Výsledkem práce je výstup v podobě návrhů a doporučení, které povedou ke zvýšení spokojenosti a motivace zaměstnanců, a tím ke zvýšení produktivity práce.
The thesis deals with the research of satisfaction and motivation of employees in chosen companies. In the theoretical part, main terms will be explained which are related to this issues. In the practical part, the satisfaction of employees with the current motivation system is being found out with the help of business material analysis from the view of motivational politics, dialogues with representatives of particular positions and questioning. The result of the thesis is an output in the form of suggestions and recommendations that lead to the increase of satisfaction and motivation, there by increasing productivity of the employees.
Description
Citation
AUSTOVÁ, V. Návrh motivačního systému ve vybrané firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-05
Defence
Otázka oponenta číslo 1, odpovězena zcela Otázka oponenta číslo 4, odpovězena zcela Ing. Herálecký: Jakým způsobem byl vybrán vzorek zaměstnanců pro výzkum, proč je při kalkulacích počítáno s 90 lidmi? Odpovězena zcela Ing. Herálecký:Proč se neuvažuje s příspěvky na penzijní připojištění, jako formou bonusu zaměstnanců? Odpovězena zcela
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO