Návrh na slaďování pracovního a soukromého života ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou slaďování práce a soukromého života ve zvolené organizaci. Detailně popisuje nástroje slaďování práce a soukromého života, srovnává teoretické poznatky se skutečností. Práce identifikuje možnosti a překážky slaďování práce a soukromého života u zaměstnanců zkoumané firmy. Na základě semistrukturovaného rozhovoru a dotazníkového šetření jsou navržena opatření pro optimální slaďování práce a života v organizaci.
The diploma thesis deals with the issue of work-life balance in a chosen organisation. The work life balance instruments are described in detail and theoretical findings are compared with reality. The thesis identifies possibilities and barriers to work-life balance of employees of the observed company. On the basis of semistructured interview and questionnaire survey, measures for optimal work life balance are suggested.
Description
Citation
ŠVEJDÍKOVÁ, R. Návrh na slaďování pracovního a soukromého života ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-05
Defence
1. Otázka oponenta: Odpovězena zcela Ing. Žižlavský: Jaké další úspory by přinesla pro firmu práce z domova? Otázka odpovězena zcela Ing. Bačík: Gender management, jak se ve firmě využívá? Otázka odpovězena zcela
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO