Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce zkoumá aspekty zakládání velkoobchodu, který se primárně zaměřuje na dovoz jednostopých, elektricky poháněných dopravních prostředků z Čínské Lidové Republiky. Použity byly analýza obecného okolí, vnějšího okolí a vnitřní analýza, které byly zdroji k návrhu řešení. Samotný návrh se skládá z finančního zhodnocení náročnosti projektu a jádra marketingu, které lze dále rozvíjet v tvorbě marketingového plánu.
Bachelor thesis deals with aspects of setting up a wholesale company which focuses on the import of two-wheeled electric vehicles from People’s Republic of China. Analysis of general environment, external environment and internal analysis were used as a source for the proposed solution. The proposal itself consists of financial evaluation and marketing core that can be further developed in marketing plan.
Description
Citation
URBÁNEK, M. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-02-04
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Doc. Fedorová: Co když příjde znovu hospodářská krize? - odpovězeno Ing. Žižlavský: Prodej bude probíhat v ČR? - odpovězeno Doc. Fedorová: Kde jsou započítány náklady v podobě odpisů u dopravního prostředků? Jak si stanovíte odpisy v účetnictví? Co znamená DPH v nákladech? Máte vyčísleno jaká částka bude připadat na zboží a jaká na materiál? Z jakých dat je sestavený graf týkající se Cash flow? - částečně odpovězeno Ing. Žižlavský: Zahrnujete do svých výpočtů ohled kvality? Jaká bude počáteční investice, z čeho bude financována? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO